Camino kutsui takaisin

Vaelsin vuonna 2014 vanhaa pyhiinvaellusreittiä lounais-Ranskasta Espanjan Santiago de Compostelaan jäätyäni eläkkeelle. Muutettuamme Vantaalle olen osallistunut Vantaankosken srk:n miestenpiiriin, jossa minun piti kertoa vaelluksestani jo viime syksynä, mutta coronavirus esti sen suunnitelman toteutumisen. Palauttellessani vaellusta mieleeni, Camino alkoi kutsua takaisin. En voinut kieltäytyä kutsusta. Niinpä huomisaamuna suuntaan kohti Pariisia ja sieltä junalla lounais Ranskaan Pyreneitten vuoriston juurelle Saint Jean Pied de Portiin.

Rinkassa on painoa noin 9 kg, mikä on liikaa, mutta 40 vuorokauden syysvaellukselle tarvitsee ottaa hieman enemmän varusteita kuin kesäaikana. Minulla on mukana perheeni siunaus matkalle ja kävin lisäksi pyhiinvaeltajalle sopivasti eilen Myyrmäen Virtakirkossa messussa ja ehtoollisella. Näin olen valmis vaeltamaan ja kohtaamaan sen, mitä 800 km pituinen tie Santiago de Compostelaan tulee tarjoamaan.

Viime kerralla jatkovaellus Atlantin rannikolle jäi toteutumatta perillä iskeneen vatsataudin vuoksi, mutta nyt on tarkoitus uusia yritys. Tein eilen vaimoni Ullan kanssa viimeisen kuntotestauksen kävelemällä täyden rinkan kanssa 10 km, välillä nauttien mahtavasta syyspäivästä ja hiillosmakkarasta. Tervetuloa siis seuraamaan vaellustani. Kirjoittelen kuulumisistani muutaman päivän välein. Nettiosoitteeni on www.topihalonen2021.blogspot.com tai Google haulla: Topi Caminolla 2021.
72-vuotias ukki on vielä kohtalaisen rempseässä kunnossa.

Kahvihetki hiilloksen valmistumista odotellessa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jälleen Santiago de Compostelassa

Perillä Santiago de Compostelassa

Unelmani toteutui!